گرده گل

0 نظر
موجود

توصیف محصول

ریز دانه ها ی نرینگی گلهای درختان و گیاهان هستند که این ذرات بسیار ریز توسط زنبور عسل جمع آوری می شود..این ریز گردها توسط زنبور به وسیله شهد به هم میچسبند و سبد پاهای زنبور به شکل گرانول های متفاوتی به کندو حمل می شود و ما اصطلاحا به آن دانه گرده میگوییم.گرده در گیاهان و درختان به رنگ های مختلفی میباشد و بسته به نوع گیاه و درخت از نظر کیفی با هم دیگر متفاوت هستند.معمولا گرده هایی که به وسیله ی تله گرده یا شان های مومی توسط زنبوردار جدا می شود به سه بخش تقسیم می شود:گرده دختی که از گل درختان باغی یا چند گلی جمع آوری می شود،گرده مزارع که غالبا تک رنگ و تک گلند مانند؛آفتاب گردان،کلزا،ذرت،پنبه و مزارع مورد کشت مثل؛ شبدر،یونجه،چای.
دسته ی سوم گرده مراتع اند که از گل های متنوع و اکثرا بهاری یا ییلاقی در تیرماه گرفته می شود.گرده هایی که تنوع رنگ داشته باشند معطر و قاعدتا با کیفیت تر هستند.گرده جمع آوری شده توسط تله گرده باید هر چه زودتر جمع آوری شوند و به مکان مناسب منتقل شود تا کیفیت آن پایین نیاید.
نحوه مصرف:ابتدا باید مطمن شد که به گرده گل حساسیت نداشته باشیم و مصرف زیاد آن در شبانه روز توصیه نمیشود.
گرده را میتوان صبح خالی مقدار از آن را میل کرد.
گرده گل را با آب یا عسل میتوان مخلوط کرده و استفاده کنیم.
زنبورداران از گرده گل برای درست کردن کیک برای تقویت زنبور استفاده میکنند.

30,000 تومان